New York by Nico

"Those that say it can’t be done should get out of the way of those doing it"

Frankenstorm

Kategori: Allmänt

 
Mycket ska man tydligen vara med om i den här staden. Nu kommer Frankenstorm! Ikväll väntas stormen komma til New York. Tycker redan nu att det blåser en hel del. Stella och Jennie ska till skolan och ta varsin klass. Jag stannar hemma eftersom jag är klar med mina klasser och bunkrar upp hemma. Ska snart gå och köpa vatten, konserver och ficklampa. Sen ska vi fylla badkaret med vatten så att vi kan spola i toaletten. Laga lite mat så vi har i någon dag och sen sitta och kolla på film och mysa. "Hope for the best, prepare for the worst"
 
 
Dom håller på att evakuera folk från zon A, den röda, redan idag. Vi bor precis på gränsen till zon C (den gråa klumpen) och på fjärde våningen så vi blir nog inte flooded. Fast det skulle va sjukt spännande att komma till ett evakueringscenter. Ikväll stänger dom även all kollektivtrafik i New York, för andra gången NÅGONSIN! Det är nog ganska seriöst det här men vi klarar allt! Skolan är stängd ikväll och imorgon, och sen får vi se.
 
Sen tror dom även att det blir strömavbrott. Ska försöka keep you posted, ni som oroar er men ni får inte balla ur om jag inte gör det. Då har bara batterierna i både mobil och dator dött och jag sitter och läser en bok. Funkar för övrigt en gasspis vid strömavbrott?
 
 
Kan inte låta bli att tycka att det är jättespännande och ska bli så sjukt mysigt att vara hemma och titta på film och njuta av ledigheten lite och vila kroppen. Vissa väljer ju till exempel att surfa när stormen kommer. Stay positive :)
 
 

Kommentarer

  • Schiller säger:

    Sjukt :o hoppas allt går bra! Det låter ju som att du säkrar upp för er alla! Hoppas förövrigt att allt är bra med er! Och det jag tänkte säga var att nej... En gasspis fungerar inte vid strömavbrott :( pussa på Stella och hälsa de andra! Puss sötis!

    2012-10-28 | 19:10:35
  • Dina säger:

    Jo en gasspis fungerar visst:) puss

    2012-10-28 | 19:27:16
  • Therese säger:

    Det kommer gå finfint:) ja, det är inte utan att det känns spännande och få inside från dig.
    Kramar till dig!

    2012-10-28 | 22:38:00

Kommentera inlägget här: