New York by Nico

"Those that say it can’t be done should get out of the way of those doing it"

snålblåst

Kategori: Allmänt

 
Nu jävlar blåser det hörrni! Nu har vi tejpat alla fönster, fyllt badkaret med vatten, packat ner allt löst i våra rum som kan flyga ut om fönstret försvinner, lagt våra viktiga papper (pass m.m) på bra ställen. Nu ska det kokas storladdning med pasta som vi kan ha ifall strömmen går. Och Sandy är inte ens här än...
Vi är lite nojiga över våra grannars gårdar. På baksidan/sidan är vårt hus har folk små bakgårdar. På två av dom ligger det extremt mycket bråte/gamla möbler etc som snart kommer få ta sig en liten flygtur..
 
 
Man tar stormen mer på allvar när det är utegångsförbud i New Jersey, all kollektivtrafik är stängd och att "state of emergency" är declared i New York. The city that never sleeps känns ganska tomt. Har kollat på webcam från times square där det alltid är folk. Nu är det näst intill tomt med en och annan taxi som åker förbi. Ett tydligt tecken på att det är allvar är att till och med New York stock exchange har stängt. Vi håller oss jävligt uppdaterad och tar hand om varandra, don't worry!
 
Nu ska vi kolla på The Hurricane (heheo!) och invänta Sandy!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: